Palvelut ja hoidot

Environ kasvohoidot

Electro-Sonic Ionzyme DF -teknologia

Electro-Sonic Ionzyme DF -teknologia

ihonhoitoteknologian edelläkävijä

Uraauurtava Environ Ionzyme DF Machine yhdistää kaksi pitkälle kehitettyä teknologiaa; matalataajuisen sonoforeesin (ääniaallot) ja pulsoivan iontoforeesin (sähkövirran).

Electro-Sonic Ionzyme DF -kaksoisteknologia synnyttää ihoon pieniä kanavia auttaen iholle välttämättömien ravinteiden pääsyn sinne, missä niitä eniten tarvitaan luomaan kauniin, terveennäköisen ihon loppuelämäksi.

Electro-Sonic Ionzyme DF -teknologia on paras hoitomenetelmä ikääntyneelle, kosteusköyhälle, pigmentoituneelle, aurinkovaurioiselle, herkälle, ja veltostuneelle iholle.

Electro-Sonic Ionzyme DF -hoitoteknologian tuloksena iho näyttää kiinteämmältä, kuulaammalta, tasaisemmalta, terveemmältä ja nuorekkaammalta.

Parhaimman hoitotuloksen saa sarjahoitona 1-4 viikon välein ihon kunnosta riippuen. Säännöllinen a-vitamiinivoiteiden käyttö kotihoidossa on ehdottoman tärkeää parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

60-90 min

Cool Peel -happokuorinnat

Environ Cool Peel -teknologia

älykäs ihoa uudistava teknologia

Environin ainutlaatuinen Cool Peel -teknologia on vallankumouksellinen, ei invaasinen, älykäs lähestyminen ihon happokuorintaan auttaen turvallisesti ja tehokkaasti kirkastamaan ihoa. Kun perinteiset happokuorinnat perustuvat ihosolujen tuhoamiseen, Environ Cool Peel -teknologia auttaa tukemaan terveen ihon luonnollista uudistumisprosessia.

Cool Peel -happokuorinta on paras hoitomenetelmä ikääntyneelle, kosteusköyhälle, aurinkovaurioiselle, tukkeutuvalle, epätasaiselle ja arpiselle iholle.

Cool Peel -happokuorinnan tuloksena iho näyttää tasaisemmalta, raikkaammalta, puhtaammalta, eloisemmalta, kiinteämmältä ja terveemmältä.

Parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoitoina esim. kerran viikossa viiden-kuuden viikon jaksoissa mutta myös yksittäisenä hoitona Cool Peel on ihon ulkonäköä parantava, freesaava hoito.

Asiakkaan tulee olla käyttänyt a-vitamiinivoidetta vähintään 3:n viikon ajan ennen ensimmäistä Cool Peel-hoitoa ja jatkaa sen käyttöä säännöllisesti.

Cool Peel -happokuorintoja ei tehdä kesäaikaan vaan ainoastaan pimeämpänä vuodenaikana, jotta vältettäisiin pigmenttiongelmat.

45-90 min

Essential Vitamin Touch

Essential Vitamin Touch

terveennäköinen iho vitamiineilla

Vitamiinitehohoito, joka paljastaa terveennäköisen ihon ilman Electro-Sonic Ionzyme -laitehoitoa.

Environ-tuotteilla toteutettu korkealaatuinen vitamiinikasvohoito, jossa korkeat vitamiinipitoisuudet hoitotuotteissa tukevat ihon tervettä toimintaa.

Essentia Vitamin Touch toimii myös ensimmäisenä askeleena kohti Environ Cool Peel -happohoitoja sekä syvätehoisia Electro-Sonic Ionzyme DF -hoitoja.

Essentia Vitamin Touch Anti-age aikuiselle iholle sisältää tehokkaammat aktiiviaineet.

60-90 min

Focus-On -hoidot

Environ Focus-On

täsmähoitona uraauurtava electro-sonic -teknologia 

Hoito tehdään aluehoitona Electro-Sonic Ionzyme DF-laitteella keskittyen valittuun alueeseen:

Focus-On FROWN –ilme- ja otsajuonteet

Focus-On EYE –silmänympärysten rypyt ja kuivuus

Focus-On TEXTURE –arvet ja ihon virheet

Focus-On EVEN TONE –pigmenttiläiskät

Focus-On PROFILE –kaksoisleuan käsittely

Voidaan tehdä yksittäisenä hoitona sekä myös yhdistää muihin hoitoihin.

á 30 min

Cosmetic Roll- CIT® kotihoitoon

Cosmetic Roll- CIT®

neulauksen edelläkävijä

Käsite mesoterapia tarkoittaa, että ihoon tehdään kanavia esim. neuloilla, jotta ihon omiin mekanismeihin vaikuttavat aineet saataisiin vietyä syvempiin kerroksiin. Ns. uurteentäytöt esim. hyaluronihapolla eivät ole varsinaista mesoterapiaa, sillä aine on täyteaine eli filleri, eikä se vaikuta stimuloiden esim. solujen aineenvaihduntaa.

Cosmetic Roll- CIT® -neulaustela on suunniteltu tehostamaan vitamiinien imeytymistä ihon syvempiin kerroksiin. Henkilökohtaiseen kotikäyttöön tarkoitetussa rullassa on 0,1 mm:n pituisia teräsneuloja, jotka rei’ittävät sarveiskerroksen ja tutkimusten mukaan vitamiinien imeytyminen tehostuu monisatakertaisesti verrattuna pelkkään voiteen levitykseen iholle. Neulaus näin lyhyillä neuloilla ei vielä yksin stimuloi kollageeni- ja elastiinituotantoa vaan menetelmä vaatii ehdottomasti A-vitamiinituotteiden käytön parhaiden tulosten saavuttamiseksi. Tällä menetelmällä saa tutkimustulosten mukaan parhaan mahdollisen hyödyn kotihoitotuotteiden aktiiviaineista vaurioittamatta ihoa.

Ennen neulauksen aloittamista asiakkaan tulee olla totuttanut ihonsa suurempiin A-vitamiinipitoisuuksiin, mielellään AVST-sarjan 4-5-tasolla tai Ionzyme-sarjan C-Quence 3 tai 4 -tasoilla, jotta vältettäisiin A-vitamiinireaktio tehostuneen penetraation vuoksi.

Neulaus suoritetaan iltaisin ihon puhdistuksen jälkeen rullaamalla kasvot kolmeen eri suuntaan alue kerrallaan. Alussa neulataan kerran-pari viikossa ja lisätään kertojen tiheyttä vähitellen niin, että neulaus tulee tehdä 5-7 kertaa viikossa. Näin saavutetaan parhaiten neulauksen tuoma hyöty.

Cosmetic Roll- CIT® -neulainta ei tule käyttää seuraavissa tapauksissa: tulehtunut akne, ekseema, rosacea, psoriasis, vakava solaarikeratoosi, ihosyöpä, kohollaan olevat luomet ja syylät. Tulee myös muistaa, että “tavallinen” kosmetiikka, jossa käytetään hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita, ei ole suunniteltu käytettäväksi mesoterapiassa. Vaarana ovat allergiareaktiot, jos haitalliset aineet pääsevät ihon syvempiin kerroksiin.

Cosmetic Roll- CIT® tulee vaihtaa uuteen noin vuoden välein jatkuvassa käytössä.

Muut kasvohoidot ja lisähoidot

VelaSmooth

VelaSmooth kiinteytys kasvoille ja kaulaan

VelaSmooth perustuu ainutlaatuiseen patentoituun Elõs -teknologiaan, jossa yhdistetään infrapuna ja radiofrekvenssi alipaineimuun. Tekniikassa kudosta lämmitetään tarkkaan kohdistetusti radiofrekvenssillä ja infrapunavalolla, jolloin kudoksen lämpötilan nousu sekä infrapunan kudoksien aineenvaihduntaa parantava vaikutus lisää mm. kollageenin tuotantoa ihossa, vaikuttaa lymfakierron tehostumiseen ja tasoittaa kudosta.

VelaSmooth -teknologian taustalla on pitkät ja tarkat lääketieteelliset tutkimukset, jotka ovat myös todiste hoitojen tehosta ja turvallisuudesta.

á 30 min

Hemmotteluhoidot

Rauha- hemmotteleva kasvohoito

Ihanan hemmotteleva hoito jokaiselle hemmottelua ja hierontaa rakastavalle. Pehmeiden hoitoöljyjen käsittely rentouttavasti hieroen aina decollete-alueelle asti.

Suo itselle tai läheiselle aikaa nautiskeluun ja anna Lahjakortti-hoitona tai tule nautiskelemaan itse!

60 min

DeLux Hemmotteluhoito

Kokonaisvaltainen rentouttava kasvohoito sisältäen hieronnan kasvojen-, decolleten ja niskan alueelle.

105 min

Ultraääni-puhdistus

Ultraääni on korkeataajuista värähtelyä, jossa apuaineen avulla iholta kuoritaan pinnalliset epäpuhtaudet hellävaraisesti ja tehokkaasti. Hoito ei rasita ihoa ollen näin kirkastava ja uudistava hoito herkälle, puhdistusta kaipaavalle iholle. Mahdollistaa tehohoitoaineiden imeytymisen optimaalisesti ihoon. Voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai sarjana.

45 min

Perinteinen ihonpuhdistus

Kasvojen perinteinen ihonpuhdistu, jossa keskitytään ihon epäpuhtauksien puhdistukseen mekaanisesti pyrkien poistamaan ne hellävaraisesti ihoa vaurioittamatta. Hyvä hoito tukkeutuneelle, epäpuhtaalle iholle.

45 min

Kevytihonpuhdistus

Nuoren ihon hoito, jossa opastetaan nuorta hoitamaan ihoaan oikein tehden kevyt kasvohoito puhdisten mahdollisia epäpuhtauksia iholta tarpeen mukaan.

Aikuselle iholle voidaan toteuttaa kevyempänä “freesavana” pikakasvohoiton.

45 min

Kulmien muotoilu

Kulmakarvojen muotoilu sokerilla ja pinseteillä.

30 min

Karvojenpoisto kasvojen alueelta

Karvojen poisto ylähuulen, leuan tai poskien alueelta sokerilla ja pinseteillä.

10-30 min

Lisähieronta kasvohoidon yhteydessä

Kasvohoidon yhteydessä tehtävä lisähieronta.

10-15 min

Mekaaninen ihonpuhdistus kasvohoidon yhteydessä

Perinteinen mekaaninen puhdistuskäsittely kasvohoidon yhteydessä.

15 min

Silmänympärysnaamio kasvohoidon yhteydessä

Tehokkaan kosteuttava ja pieniä juonteita tasoittava hoitogeelinaamio silmänympäryksille kasvohoidon aikana.

Ripsien kestotaivutus

Pidemmän ja runsaamman näköiset ripset kestotaivutuksen avulla.

Ripsien kestovärjäys saa ripset näyttämään luonnollisen kauniilta ja se sisältyy hintaan.

Taivutusmuotteja on kolme eri kokoa S-, M- ja L-koko, sekä mahdollisuus valita joko J- tai C-kaari.

Uusintakäsittely n. 6:n vkon kuluttua.

Kotihoitoon saatavana max2orginale hoitoöljy, jonka avulla ripset pysyvät joustavina ja kosteutettuina.

75 min

Kestopigmentoinnin kotihoito-ohjeet

Kestopigmentoinnin tulos näyttää 4-5 päivän ajan hieman tummemmalta, jonka jälkeen ylimääräinen väri irtoaa kuolleen ihosolukon mukana hilseilynä pois. Silmänrajausten yhteydessä saattaa esiintyä luomien turvotusta, joka kestää muutaman ensimmäisen päivän ajan ja on aamulla voimakkaampi. Huulien pigmentointi voi laukaista huuliherpeksen siihen taipuvaisilla. Oireiden ilmaantuessa käytä välittömästi sen hoitoon tarkoitettua voidetta.

Miten hoidan kestopigmentointia kotona?

  • Pigmentoinnin jälkeen tulee kolmen päivän ajan välttää voiteiden, ripsivärin ja huulipunan käyttöä käsitellyillä alueilla.
  • Kuuden päivän ajan tulee vältää oleskelua auringossa, solariumia, saunomista, voimakasta hikoilua ja uimista.
  • Käsitellyt alueet voi tarvittessa suojata aurinkovoiteella.
  • Pigmentoinnin jälkeen synytvää hilseilyä ei saa raapia eikä irrottaa.
  • Värinvalmistajan jälkihoitoainetta suositellaan käytettäväksi pigmentoinnin jälkeen kulmien, silmänrajausten ja huulten alueen hoitoon 10 päivän ajan. Hoitotuote pitää juuri pigmentoidut alueet pehmeinä, vähentää kiristävyyden tunnetta sekä suojaa ihoa. Jälkihoitoaine tukee myös ihon paranemista ja edesauttaa siten värin jäämistä.
  • Silmäluomien turvotusta voi vähentää ensimmäisinä päivinä hautomalla luomia kylmällä ja kuivalla (esim. kylmämaski) 2-3 kertaa päivässä enintään 5 minuuttia kerrallaan.
  • Kestopigmentoinnin jälkeen ei voi luovuttaa verta 4 kk:teen (tarkista asia ennen luovutusta).

Ohjeita noudattamalla on ihon paraneminen nopeampaa, lopullinen väritulos on tavoitteiden mukainen ja vältät mahdolliset infektiot.

Kysymysten ilmaantuessa älä epäröi ottaa yhteyttä!

Alexandria Body Sugaring / Sokerointi

Esittely

Body Sugaring – Vartalosokerointi

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollutta ihosolukkoa. Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho.

Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja iholle. Sokeri on 100 % luonnontuote, se ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita eikä sitä ole testattu eläimiin.

Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, jolloin karvan katkeaminen minimoituu ja iho pysyy karvattomana pidempään ja tämän vuoksi sillä voidaan poistaa myös lyhyempääkin karvaa.

Sokerointi on hygieenistä, se ei tartu eläviin ihosoluihin ja siksi sen avulla saadaan poistettua turvallisesti ja hellävaraisesti karvat myös intiimialueilta.

Sokeroinnilla saadaan poistettua häiritsevät karvat myös miesten rinnan- ja selän alueelta.

Huomioitavaa: ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä.

Hoitohuone Duetto on erikoistunut brasilialaiseen sokerointiin

Brasilialainen karvanpoisto on menetelmä, jossa ihon karvoitus poistetaan genitaalialueelta kokonaan (kutsutaan L.A.-karvanpoistoksi) tai jättämällä pieni kaistale karvoitusta häpykummulle.

Brasilialainen karvanpoisto käsittää kaiken häpykummulta pakaravaon yläosaan saakka, siis häpykarvoituksen, häpyhuulet, pakaravaon sekä bikinialueen.

Halutessaan asiakas voi jättää jonkun osa-alueen pois, esim. pakaravaon tai häpyhuulien sisäosan,

Sokerointi on ihanteellisin tapa tehdä brasilialainen karvanpoisto.
Sokerilla voidaan poistaa lyhyttäkin karvaa, paras karvanpituus on kuitenkin n. 5-10 mm, jotta karvassa on tarpeeksi tarttumapintaa ja siten se irtoaa parhaiten. Liian pitkää karva ei voi olla; pitkä karva siistitään tarvittaessa poistopituuteensa hoitolassa, joten karvanpoistoon voi tulla karvoituksen ollessa “luonnontilassa”. Mieluummin pitkä kuin lyhyt karva, sillä pitkästä saa helposti lyhyemmän.

Karvanpoisto suoritetaan aina niin nopeasti ja kivuttomasti kuin se vain on mahdollista. Toimenpide ei -varsinkaan ensimmäisillä kerroilla – ole kivuton. Pitkäaikainen ja säännöllinen sokerointi kuitenkin muuttaa karvan hentoisemmaksi sekä harvemmaksi ja siten toimenpide muuttuu miellyttävämmäksi.

Sokeroitaessa karva irtoaa juuritupestaan ja sen takaisinkasvu vie näin kauemmin aikaa kuin terällä ajettaessa. Sokeroidessa karva ei myöskään yleensä kasva takaisin kutiavana sänkenä. Ajan myötä karvankasvu heikkenee ja karva pehmenee, kun sokerointi suoritetaan säännöllisesti. Keskimääräinen poistoväli on noin 4 – 6 viikkoa, joka vielä harvenee ajan myötä.

Hygieenisyyden vuoksi on huolellinen pesu suoritettava juuri ennen karvanpoistoa ja hoitolassa on siihen on  mahdollisuus.

Sokerointipassilla saat joka 4. sokerointi -50%

Neurosonic -UUTUUS-

Neurosonic-rentoutuspatja

Neurosonicin sisäänrakennetut värähtelijäelementit lähettävät kehoon erittäin matalataajuista (20-100 Hz) värähtelyä. Teknologia hyödyntää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia.

Neurosonic ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan kehon kautta suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mieli pääsee rauhoittumaan. Kehon luonnolliset mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja kipu lievittyvät. Ennaltaehkäisevä vaikutus pitää sinusta huolta joka päivä.

Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin

Hoitohuone Dueton kasvohoidot sisältävät hoidon aikana annetun Neurosoni-käsittelyn veloituksetta.

Neurosonic-käsittelyn voi myös varata erillisenä käyntikertana/sarjahoitona. Tällöin veloituksena on hinnaston mukainen veloitus.