Tilaa

Ohjeet

Tilaa tuotteita

Täytä viereiseen tilauslomakkeeseen tarvittavat tiedot ja paina Lähetä-painiketta. Saat sähköpostiisi tilausvahvistus- ja maksutiedot 24 h sisällä. Laskun maksettuasi tilaus lähetetään tilaajan ilmoittamaan osoitteeseen. Tilaukseen lisätään postitus- ja käsittelykulut. Lisää tietoja tuotteista löydät täältä.

 

UUTUUS!

Tilaa sähköinen lahjakortti

Sähköinen lahjakortti voidaan toimittaa joko suoraan saajalle tai sitten tilajalle itselleen, jolloin hän voi joko tulostaa sen itse tai toimittaa sähköisesti saajalle.

Täytä viereiseen tilauslomakkeeseen tarvittavat tiedot ja paina Lähetä-painiketta. Saat sähköpostiisi tilausvahvistus- ja maksutiedot 24h sisällä. Laskun maksettuasi lahjakortti lähetetään tilaajan ilmoittamaan sähköposti-osoitteeseen. Sähköiseen lahjakorttiin ei lisätä toimituskuluja.

Lahjakortin voi hankkia tietylle summalle tai hoidolle. Lisää tietoja hoidoista täältä.

 

Perinteinen lahjakortti

Voit myös tilata lahjakortin perinteisesti paperiversiona postin kautta lähetettynä. Toimitus kestää tällöin hieman kauemmin ja tilaukseen lisätään toimitusmaksu 5€/lähetys.

HUOM! Jos sähköinen- tai paperinen lahjakortti on tarkoitus lähettää suoraan saajalle, on asiasta mainittava tilauskaavakkeen Vapaa viesti-osiossa!

Tuotenäytteitä annamme ainoastaan hoitolakäyntien yhteydessä.

Hoitohuone Duetto pidättää oikeuden muutoksiin.

Täytä lomake

  Tuote tai Hoito/lahjakortin arvo

  Lahjakortin saajan nimi*

  Lahjakorttiin kirjoitetaan ensiksi saajan nimi mutta se lähetetään aina maksajalle!

  Tilaaja*

  Tilaajan puhelin*

  Tilaajan sähköposti*

  Lähetysosoite*

  Postinumero ja paikkakunta*

  Vapaa viesti