Palvelut ja hoidot

Environ kasvohoidot

DF II Ionto Machine imeytyshoito

Markkinoiden tehokkain hoitomenetelmä ihon toimivuuden palauttamiseen.

Yksittäin otettuna tehostaa ihon toiminnallisuutta ja hoitoaineiden imeytymistä. Parhaimman hoitotuloksen saa yksilöllisellä sarjahoidolla.

Sonoforeesi: Kasvot on huolellisesti puhdistettu ja haluttu vitamiiniseerumi on levitetty iholle. Erityishoitoa tarvitsevat alueet tai koko kasvot käydään läpi matalataajuisella ääniaallolla (n. 22 kHz), joka saa solujen väliset lipidikerrokset värähtelemään ja muodostamaan tiehyeitä ihon syvempiin kerroksiin. Tutkimusten mukaan tiehyeet pysyvät noin tunnin auki.

Iontoforeesi: Kasvoille levitetään kumimaiseksi naamioksi kovettuva Algi Mask, joka pitää ihon kosteana ja estää vitamiinien haihtumisen. Naamioon kiinnitetään iontoforeesilaitteen johdot ja laitteella annetaan 20 minuuttia pulsoivaa, sykäyksittäin toimivaa sähkövirtaa, joka vetää sähköisesti varautuneita vitamiinimolekyylejä yhteen ja työntää niitä ääniaallolla tehtyjä tiehyeitä pitkin ihon syvempiin kerroksiin. A- ja C-vitamiini pääsevät stimuloimaan fibroblasteja tuottamaan lisää kollageenia ja elastiinia.

Hoidon lopetus: Naamio poistetaan ja kasvoille levitetään haluttu päivävoide. Hoidon jälkeen iho on selvästi kosteampi, kirkkaampi ja heleämpi. Environ-hoitoja suositellaan sarjahoitoina 1-4 viikon välein ihon kunnosta riippuen. Säännöllinen A-vitamiinivoiteiden käyttö kotihoidossa on ehdottoman tärkeää parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Kesto 1h 30 min

Happokuorinta

Environ-hoitosysteemiin kuuluu sarja tehokkaita ja turvallisia happoja ihon kuorintahoitoihin.

Peeling-tuotteet ovat glykoli- ja maitohappo geeleinä sekä TCA eli trikloorietikkahappo sekä geelinä että voidemaisena koostumuksena.

Environ-peelingit tehdään joko yksittäisinä hoitoina tai sarjahoitoina esim. kerran viikossa viiden-kuuden viikon jaksoissa.

Asiakkaan tulee olla käyttänyt A-vitamiinivoidetta jo ennen peeling-jaksoa ja jatkaa sen käyttöä säännöllisesti.

Happokuorintoja suositellaan akneen, ruusufinniin sekä paksuuntuneelle, auringon vaurioittamalle iholle.

”Ryppyhoitoina” neulaukset ja vitamiinien imeytyshoidot ovat tehokkaampia kuin kuorinnat, sillä imeytyshoitojen tuloksena epidermis vahvistuu sisältä päin ja hoitojen edetessä rypyt ja esim. aknearvet madaltuvat.

Environ-kuorintoja ei tehdä kesäaikaan vaan ainoastaan pimeään vuodenaikaan, jotta vältettäisiin pigmenttiongelmat.

Kesto 1h

Vita Facial

Environ-tuotteilla toteutettu korkealaatuinen vitamiinikasvohoito ilman laitekäsittelyä. Korkeat vitamiinipitoisuudet hoitotuotteissa tehostavat ihon aktivointia.

Ensimmäinen askel kohti Environ-peelingejä ja syvätehoisia Environ-laitehoitoja.

Vita Facial Anti-age aikuiselle iholle sisältää tehoseerumin.

Kesto 1h

Roll-CIT Mesoterapia

Käsite mesoterapia tarkoittaa, että ihoon tehdään kanavia esim. neuloilla, jotta ihon omiin mekanismeihin vaikuttavat aineet saataisiin vietyä syvempiin kerroksiin. Ns. uurteentäytöt esim. hyaluronihapolla eivät ole varsinaista mesoterapiaa, sillä aine on täyteaine eli filleri, eikä se vaikuta stimuloiden esim. solujen aineenvaihduntaa.

Kosmeettinen Roll-CIT -neulaustela on suunniteltu tehostamaan vitamiinien imeytymistä ihon syvempiin kerroksiin. Henkilökohtaiseen kotikäyttöön tarkoitetussa rullassa on 0,2 mm:n pituisia teräsneuloja, jotka rei’ittävät sarveiskerroksen ja tutkimusten mukaan vitamiinien imeytyminen tehostuu 10 000-kertaisesti verrattuna pelkkään voiteen levitykseen iholle. Neulaus näin lyhyillä neuloilla ei vielä yksin stimuloi kollageeni- ja elastiinituotantoa vaan menetelmä vaatii ehdottomasti A-vitamiinituotteiden käytön parhaiden tulosten saavuttamiseksi.

Ennen neulauksen aloittamista asiakkaan tulee olla totuttanut ihonsa suurempiin A-vitamiinipitoisuuksiin, mielellään AVST-sarjan 4-5-tasolla tai Ionzyme-sarjan C-Quence 3 tai 4 -tasoilla, jotta vältettäisiin A-vitamiinireaktio tehostuneen penetraation vuoksi.

Neulaus suoritetaan iltaisin ihon puhdistuksen jälkeen rullaamalla kasvot kolmeen eri suuntaan alue kerrallaan. Alussa neulataan kerran-pari viikossa ja lisätään kertojen tiheyttä vähitellen.

Roll-CIT:iä ei tule käyttää seuraavissa tapauksissa: tulehtunut akne, ekseema, rosacea, psoriasis, vakava solaarikeratoosi, ihosyöpä, kohollaan olevat luomet ja syylät. Tulee myös muistaa, että ”tavallinen” kosmetiikka, jossa käytetään hajusteita, väriaineita tai säilöntäaineita, ei ole suunniteltu käytettäväksi mesoterapiassa. Vaarana ovat allergiareaktiot, jos haitalliset aineet pääsevät ihon syvempiin kerroksiin.

Cosmetic Roll-CIT tulee vaihtaa uuteen noin vuoden välein jatkuvassa käytössä.

Kesto 1h

Muut kasvohoidot ja lisähoidot

Hemmotteluhoidot

Rauha- hemmotteleva kasvohoito

Ihanan hemmotteleva hoito jokaiselle hemmottelua ja hierontaa rakastavalle. Pehmeiden hoitoöljyjen käsittely rentouttavasti hieroen aina decollete-alueelle asti.

Suo itselle tai läheiselle aikaa nautiskeluun ja anna Lahjakortti-hoitona tai tule nautiskelemaan itse!

Kesto 1h

DeLux Hemmotteluhoito

Kokonaisvaltainen rentouttava kasvohoito sisältäen hieronnan kasvojen-, decolleten ja niskan alueelle.

Kesto 1h 45 min

Ultraääni-puhdistus

Ultraääni on korkeataajuista värähtelyä, jossa apuaineen avulla iholta kuoritaan pinnalliset epäpuhtaudet hellävaraisesti ja tehokkaasti. Hoito ei rasita ihoa ollen näin kirkastava ja uudistava hoito herkälle, puhdistusta kaipaavalle iholle. Mahdollistaa tehohoitoaineiden imeytymisen optimaalisesti ihoon. Voidaan tehdä yksittäisenä hoitona tai sarjana.

Kesto 1h

Perinteinen ihonpuhdistus

Kasvojen perinteinen ihonpuhdistu, jossa keskitytään ihon epäpuhtauksien puhdistukseen mekaanisesti pyrkien poistamaan ne hellävaraisesti ihoa vaurioittamatta. Hyvä hoito tukkeutuneelle, epäpuhtaalle iholle.

Kesto 1h

Kevytihonpuhdistus

Nuoren ihon hoito, jossa opastetaan nuorta hoitamaan ihoaan oikein tehden kevyt kasvohoito puhdisten mahdollisia epäpuhtauksia iholta tarpeen mukaan.

Aikuselle iholle voidaan toteuttaa kevyempänä ”freesavana” pikakasvohoiton.

Kesto 45 min

Kulmien muotoilu

Kulmakarvojen muotoilu sokerilla ja pinseteillä.

Karvojenpoisto kasvojen alueelta

Karvojen poisto ylähuulen, leuan tai poskien alueelta sokerilla ja pinseteillä.

Lisähieronta kasvohoidon yhteydessä

Kasvohoidon yhteydessä lisähieronta lyhyempi (10min) tai pidempi (15min).

Mekaaninen ihonpuhdistus kasvohoidon yhteydessä

Perinteinen mekaaninen puhdistuskäsittely kasvohoidon yhteydessä.

Silmänympärysnaamio kasvohoidon yhteydessä

Tehokkaan kosteuttava ja pieniä juonteita tasoittava hoitogeelinaamio silmänympäryksille kasvohoidon aikana.

Ripsien kestotaivutus

Pidemmän ja runsaamman näköiset ripset kestotaivutuksen avulla.

Ripsien kestovärjäys saa ripset näyttämään luonnollisen kauniilta ja se sisältyy hintaan.

Taivutusmuotteja on kolme eri kokoa S-, M- ja L-koko, sekä mahdollisuus valita joko J- tai C-kaari.

Uusintakäsittely n. 6:n vkon kuluttua.

Kotihoitoon saatavana max2orginale hoitoöljy, jonka avulla ripset pysyvät joustavina ja kosteutettuina.

Kesto 1h 15 min

Kestopigmentointi

Kotihoito-ohjeet

Kestopigmentoinnin tulos näyttää 4-5 päivän ajan hieman tummemmalta, jonka jälkeen ylimääräinen väri irtoaa kuolleen ihosolukon mukana hilseilynä pois. Silmänrajausten yhteydessä saattaa esiintyä luomien turvotusta, joka kestää muutaman ensimmäisen päivän ajan ja on aamulla voimakkaampi. Huulien pigmentointi voi laukaista huuliherpeksen siihen taipuvaisilla. Oireiden ilmaantuessa käytä välittömästi sen hoitoon tarkoitettua voidetta.

Miten hoidan kestopigmentointia kotona?

  • Pigmentoinnin jälkeen tulee kolmen päivän ajan välttää voiteiden, ripsivärin ja huulipunan käyttöä käsitellyillä alueilla.
  • Kuuden päivän ajan tulee vältää oleskelua auringossa, solariumia, saunomista, voimakasta hikoilua ja uimista.
  • Käsitellyt alueet voi tarvittessa suojata aurinkovoiteella.
  • Pigmentoinnin jälkeen synytvää hilseilyä ei saa raapia eikä irrottaa.
  • Värinvalmistajan jälkihoitoainetta suositellaan käytettäväksi pigmentoinnin jälkeen kulmien, silmänrajausten ja huulten alueen hoitoon 10 päivän ajan. Hoitotuote pitää juuri pigmentoidut alueet pehmeinä, vähentää kiristävyyden tunnetta sekä suojaa ihoa. Jälkihoitoaine tukee myös ihon paranemista ja edesauttaa siten värin jäämistä.
  • Silmäluomien turvotusta voi vähentää ensimmäisinä päivinä hautomalla luomia kylmällä ja kuivalla (esim. kylmämaski) 2-3 kertaa päivässä enintään 5 minuuttia kerrallaan.
  • Kestopigmentoinnin jälkeen ei voi luovuttaa verta 4 kk:teen (tarkista asia ennen luovutusta).

Ohjeita noudattamalla on ihon paraneminen nopeampaa, lopullinen väritulos on tavoitteiden mukainen ja vältät mahdolliset infektiot.

Kysymysten ilmaantuessa älä epäröi ottaa yhteyttä!

Alexandria Body Sugaring / Sokerointi

Esittely

Body Sugaring – Vartalosokerointi

Vartalosokeroinnissa sokerin ja oikean tekniikan avulla saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollutta ihosolukkoa. Tuloksena terve, karvaton ja pehmeä iho.

Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja iholle. Sokeri on 100 % luonnontuote, se ei sisällä yleisesti allergisoivia aineita eikä sitä ole testattu eläimiin.

Sokeroinnissa karvat poistetaan karvan kasvusuuntaan, jolloin karvan katkeaminen minimoituu ja iho pysyy karvattomana pidempään ja tämän vuoksi sillä voidaan poistaa myös lyhyempääkin karvaa.

Sokerointi on hygieenistä, se ei tartu eläviin ihosoluihin ja siksi sen avulla saadaan poistettua turvallisesti ja hellävaraisesti karvat myös intiimialueilta.

Sokeroinnilla saadaan poistettua häiritsevät karvat myös miesten rinnan- ja selän alueelta.

Huomioitavaa: ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä.

Hoitohuone Duetto on erikoistunut brasilialaiseen sokerointiin

Brasilialainen karvanpoisto on menetelmä, jolla ihon karvoitus poistetaan genitaalialueelta kokonaan (kutsutaan L.A.-karvanpoistoksi) tai jättämällä pieni kaistale karvoitusta häpykummulle.

Brasilialainen karvanpoisto käsittää kaiken häpykummulta pakaravaon yläosaan saakka, siis häpykarvoituksen, häpyhuulet, pakaravaon sekä reisien sisäosan.

Halutessaan asiakas voi jättää jonkun osa-alueen pois, esim. pakaravaon tai häpyhuulien sisäosan,

Sokerointi on ihanteellisin tapa tehdä brasilialainen karvanpoisto.
Sokerilla voidaan poistaa lyhyttäkin karvaa, jopa alle 3mm:n pituista karvaa, paras karvanpituus on kuitenkin 3-5mm, jotta karvassa on tarpeeksi tarttumapintaa ja siten se irtoaa parhaiten. Liian pitkää karva ei voi olla; pitkä karva siistitään poistopituuteensa hoitolassa, joten karvanpoistoon voi tulla karvoituksen ollessa ”luonnontilassa”. Mieluummin pitkä kuin lyhyt karva, sillä pitkästä saa helposti lyhyemmän.

Karvanpoisto suoritetaan aina niin nopeasti ja kivuttomasti kuin se vain on mahdollista. Toimenpide ei – varsinkaan ensimmäisillä kerroilla – ole kivuton. Pitkäaikainen ja säännöllinen sokerointi kuitenkin muuttavat karvan niin hentoiseksi ja harvaksi, että toimenpide muuttuu miellyttävämmäksi.

Sokeroitaessa karva irtoaa juuritupestaan ja sen takaisinkasvu vie näin kauemmin aikaa kuin terällä ajettaessa. Sokeroidessa karva ei myöskään kasva takaisin kutiavana sänkenä. Ajan myötä karvankasvu heikkenee ja karva pehmenee, kun sokerointi suoritetaan säännöllisesti. Keskimääräinen poistoväli on noin 4 – 6 viikkoa, joka vielä harvenee ajan myötä.

Hoitolassa on myytävänä ihoystävällisiä hoitotuotteita karvankasvun hillitsemiseen sokerointien välissä.

Hygieenisyyden vuoksi on huolellinen pesu suoritettava juuri ennen karvanpoistoa. Hoitolassa on siihen on  mahdollisuus.

Sokerointipassilla saat joka 4. sokerointi -50%

Neurosonic -UUTUUS-

Neurosonic-rentoutuspatja

Neurosonicin sisäänrakennetut värähtelijäelementit lähettävät kehoon erittäin matalataajuista (20-100 Hz) värähtelyä. Teknologia hyödyntää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia.

Neurosonic ohjaa mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan. Värähtelyllä vaikutetaan kehon kautta suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mieli pääsee rauhoittumaan. Kehon luonnolliset mekanismit aktivoituvat ja stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja kipu lievittyvät. Ennaltaehkäisevä vaikutus pitää sinusta huolta joka päivä.

Eri tehoalueilla saadaan aikaan erilaisia vaikutuksia. Värähtely auttaa urheilijaa palautumaan nopeammin ja aktivoivilla ohjelmilla herätellään kehoa tuleviin suorituksiin

Hoitohuone Dueton kasvohoidot sisältävät hoidon aikana annetun Neurosoni-käsittelyn veloituksetta.

Neurosonic-käsittelyn voi myös varata erillisenä käyntikertana/sarjahoitona. Tällöin veloituksena on hinnaston mukainen veloitus.