Vartalonhoito

Vartalo

Vartalonhoito

Dr Baumannin vartalonhoitotuotteet täyttävät samat korkeat laatuvaatimukset kuin kasvojen hoitotuotteetkin. Dr.Baumann vartalotuotteita suositellaan jokaiselle itsestään huolehtivalle päivittäiseen käyttöön.

 

Shower and Bath

Erittäin mieto ja hoitava suihku-ja kylpygeeli. Peseytymisen jälkeen iholle levitetään DR. BAUMANNin vartalonhoitoemulsio.

 

Body Lotion Super

Täyteläinen, mutta erittäin hyvin imeytyvä ja levittyvä emulsio suojaa, pehmittää ja hellii kuivaa ja karheaa ihoa. Sisältää keramideja, kosteuttavaa hyaluronihappoa ja runsaasti E- vitamiinia. Ei sisällä eteerisiä öljyjä.

 

Body Lotion

Koostumukseltaan kevyt, mutta erittäin hoitava vartaloemulsio levittyy helposti ja imeytyy nopeasti. Sisältää mm. sheavoita, jojobaöljyä ja D-pantenolia. Suojaa, kosteuttaa ja tekee ihosta joustavan ja pehmeän. Ei sisällä eteerisiä öljyjä.

 

Body Lotion Fresh

Eteerisiä öljyjä sisältävä elvyttävä vartaloemulsio si sältää Body Lotionin vaikutusaineiden lisäksi sante lipuun, ylang ylangin, geraniumin ja sitronellan eteerisiä öljyjä. Aromaattiset yhdisteet elvyttävät ja antavat vartaloemulsiolle kevyen ja raikkaan tuoksun.

 

Body Lotion Aromatic

Eteerisiä öljyjä sisältävä rauhoittava vartaloemulsio, jossa on käytetty samoja vaikutusaineita kuin Body Lotionissa. Sisältää lisäksi mirhamin, santelipuun, ylang ylangin, nerolin, rannikkomännyn ja musta pippurin eteerisiä öljyjä, jotka antavat iholle kevyen mausteisen tuoksun ja rauhoittavat ihoa.

 

Body Special Light

Kiinteyttävä vartalonhoitoemulsio sisältää runsaasti monikerroksisia liposomeja ja leväuutteita. Kosteuttaa, tasoittaa ja kiinteyttää ihoa. Voidaan käyttää Body Lotionin asemesta tai sen lisäksi. Sopii erityisesti nor maalille iholle ja vartalon ongelma-alueille, kuten selluliittiin. Tehokkaampaa kiinteytystä tarvitseville alueille suositellaan Body Special Strong sellu liittiemulsiota.

 

Body Special Strong

Tehokkaasti vaikuttava selluliitin hoitoemulsio, joka sisältää leväuutteita. Virkistää verenkiertoa ja aineen vaihduntaa huomattavasti, mikä on erityisen tärkeää selluliitin hoidossa. Voimakkaasti verenkiertoa elvyttävän vaikutuksensa vuoksi ei suositella suonen vetoon tai suonikohjuihin taipuvaisille alueille. Herkälle iholle sopii miedompi Body Special Light.

 

Deo Extra Mild

Hoitava deodorantti, joka ehkäisee liiallista hikoilua ja hajunmuodostusta.

 

Deo Manuka, Tea Tree, Lavender

Sisältää samoja vaikutusaineita kuin Deo Extra Mild ja lisäksi manukaa, teepuuöljyä ja laventelia, jotka ehkäise vät erittäin tehokkaasti hajunmuodostusta.

 

Hand Cream

Käsivoide kosteuttaa, pehmentää, suojaa rasittunutta ihoa kuivumiselta ja ehkäisee ihon ennenaikaista van henemista. Imeytyy erittäin nopeasti, jättämättä käsiä rasvaisen tuntuiseksi.

girl2