Youth EssentiA-linja

Youth EssentiA-linja

Youth EssentiA-linja antaa iholle lisää sileitä, heleitä ja terveen näköisiä vuosia. Linja sisältää parhaista aktiiviaineista valmistetut tehokkaat seerumit auringon vaurioittamalle ja pigmentoituneelle iholle. Tuotteiden vitamiinit ja peptidit ovat tehokkaasti imeytyvässä muodossa. Todellinen anti-ageing -hoitosarja, joka lupaa näkyviä tuloksia jo muutamassa viikossa. Puolueeton sveitsiläinen vitamiini-instituutti on testannut tuotteiden ainesosat todeten ne korkealaatuisiksi ja toimiviksi.

HYDRA-INTENSE CLEANSING LOTION 200ml: Täyteläinen, miedosti hajustettu puhdistusemulsio poistaa iholta meikin ja epäpuhtaudet. Jättää iholle puhtaan, hoidetun ja joustavan tunteen.

VITA-PEPTIDE TONER 200ml: Kosteuttava kasvovesi, jota voi kutsua myös hoitonesteeksi. Sisältää anti age-vitamiineja ja -peptidejä. Tehokas hoitoneste jättää ihon raikkaaksi ja joustavaksi.

VITA-PEPTIDE C-Quence Serum 1 35ml: Youth EssentiA-linjan aloitusseerumi. Matala A-vitamiinipitoisuus yhdistettynä keskivahvaan C- ja E-vitamiinipitoisuuteen. Herkälle iholle tai iholle, jota ei ole vielä totutettu A-vitamiiniin.

VITA-PEPTIDE C-Quence Serum 2 35ml: Keskivahva A-vitamiiniseerumi, joka sisältää runsaasti C- ja E-vitamiineja. C-Quence Serum 1:een tottuneelle iholle.

VITA-PEPTIDE C-Quence Serum 3 35ml: Vahva A-vitamiiniseerumi sisältäen runsaasti C- ja E-vitamiineja. C-Quence Serum 2:een tottuneelle iholle tai iholle, joka on totutettu VITA-ANTIOXIDANT AVST MOISTURISER-linjan vahvempiin voiteisiin.

VITA-PEPTIDE C-Quence Serum 4 35ml: Sarjan vahvin A-vitamiiniseerumi, joka sisältää erittäin suuret pitoisuudet C- ja E-vitamiineja. Tarkoitettu erityisesti henkilöille, joilla on vakavia aurinkovaurioita tai niille, jotka haluavat saavuttaa vielä parempia tuloksia ihonhoidossa. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut C-Quence Serum3:een,VITA-ANTIOXIDANT AVST MOISTURISER 4- tai 5-voiteisiin tai Intensive-sarjan Retinol-tuotteisiin.

ANTIOXIDANT DEFENCE CREME 35ml: Youth EssentiA-seerumeita käytetään Antioxidant Defence Creme-hoitovoiteen kanssa. Tuotteiden tehokas yhteisvaikutus hoitaa ihossa jo näkyviä ikämuutoksia ja viivyttää uusien syntymistä. Seerumi ja voide levitetään iholle aamuin illoin. 24 tunnin Antioxidant Defence Cremen tehokkaat antioksidantit suojaavat ihoa ennenaikaisesti vanhentavilta vapailta radikaaleilta. Voiteen miellyttävä koostumus pitää ihon joustavana ja pehmeänä ja sisältää runsaasti tehokkaita antioksidantteja. Sopii kaikille ihotyypeille ja voidaan käyttää lisäkosteuttajana muiden Environ-tuotteiden kanssa.

VITA-PEPTIDE EYE GEL 10ml -TOP-TUOTE! Nopeasti imeytyvä silmänympärysgeeli, jossa on käytetty vitamiinien lisäksi peptidejä, jotka yhdessä vitamiinien kanssa kosteuttavat ihoa ja madaltavat ryppyjä. Rentouttaa ohutta silmänympärysihoa estäen uusien ryppyjen syntyä. Geeli on erittäin tehokas silmänympärysihon kiinteyttäjä.

ENERGISING MASQUE: Ihoa selvästi kirkastava ja heleyttävä C-vitamiininaamio antaa iholle energiaa, parantaa epätasaista ihonväriä ja tasoittaa hienoja juonteita. Tuote on pakattu kahteen erilliseen pakkaukseen, joiden sisältö sekoitetaan ennen käyttöä C-vitamiinin tuoreuden ja tehon takaamiseksi. Sopii kaikille ihotyypeille, mutta suositellaan erityisesti karhealle, auringon vaurioittamalle ja pigmentoituneelle iholle.

FOCUS HYDRATING SERUM 30ml: Korkeapitoinen hyaluronihapposeerumi kuivalle, aurinkovaurioiselle iholle ja hienoihin ryppyihin. Lisää ihon kosteutta ja volyymiä tehokkaasti. Parhaat tulokset saavutetaan neulauksen jälkeen.

FOCUS FROWN SERUM 20ml: Ilmejuonteisiin, kuten otsa- ja silmäryppyihin suunniteltu peptidiseerumi, joka madaltaa hienoja ryppyjä ja juonteita. Parhaat tulokset saavutetaan ehdottomasti naulauksen kanssa.