Intensive-sarja

Intensive-sarja

Sarja on kehitetty antamaan erityishoitoa ihon ongelmakohtiin mahdollisimman tehokkaassa muodossa. Jokaisessa tuotteessa on aktiiviaineita, jotka entisestään nopeuttavat voiteiden ihoa nuorentavaa vaikutusta. Tuotteita käytetään Skin EssentiA ja Youth EssentiA -linjojen lisänä tehostamaan hoitoja.

Revival Masque: TOP-TUOTE! AHA-happojan sisältävä tehohoitonaamio kotikäyttöön. Monia palkintoja voittanut erikoishoito kotikäyttöön tehostamaan kotihoitotuotteiden imeytyvyyttä ja hoitavuutta.

Avance Serum 30ml: Korkealaatuinen peptidiseerumi vaativalle iholle torjumaan kuivuutta ja tehostamaan ihon vahvistumista ja toiminnallisuutta. Käytetään yhdessä Environ-hoitovoiteen kanssa.

Alpha Toner Forte 200ml: Vahva AHA-happokasvovesi sarveistuneelle sekä tukkeutuneelle iholle, joka tarvitsee lisäkuorintaa. Auttaa ylläpitämään ihon happotasapainoa ja edesauttaa vitamiinien imeytymistä.

Antioxidant Gel 60ml: Tahraamaton geeli, jossa on sekoitus antioksidantteja: C- ja E-vitamiinia, beetakaroteenia (luonnon A-vitamiinia) ja B5-provitamiinia. Sisältää teepuuöljyä antiseptinä. Suositellaan henkilöille, joiden iho on liian herkkä muille A-vitamiinimuodoille. Auttaa vähentämään vapaiden radikaalien aiheuttamia soluvaurioita.

Colostrum Gel 30ml: Tahraamaton geeli, joka sisältää kolostrumia, ternimaitoa, joka vahvistaa ihon immuniteettia ja tukee ihon kasvutekijöiden tuotantoa. Suositellaan erityisesti ikääntyneelle, ohentuneelle ja auringon vaurioittamalle iholle.

Hydrating Oil Capsules 30kpl: Hienojakoinen, helposti imeytyvä öljyseos kapselissa. Sisältää retinolia, C- ja E-vitamiinia sekä alfalipoiinihappoa. Kosteuttaa ja vahvistaa kuivaa ihoa. Sopii kaikille ihotyypeille.

Retinol 1, 2 ja 3 30ml: Retinol-geelejä käytetään järjestyksessä miedoimmasta vahvimpaan. Ne sisältävät erittäin runsaasti retinolia sekä kolostrumia ja niitä voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut VITA-ANTIOXIDANT AVST MOISTURISER  4 tai 5-voiteeseen tai VITA-PEPTIDE C-Quence Serum 3:een. Geelit ylläpitävät nuorekasta, tervettä ihoa sekä parantavat auringon vaurioittamaa ja pigmentoitunutta ihoa. Retinolit aiheuttavat yleensä jonkinasteisen A-vitamiinireaktion, mikä ei ole vaarallista. Ei suositella herkälle iholle.

Super Moisturiser 50ml: Tehokosteuttaja A-vitamiinivoiteen päällä käytettäväksi kuivalle iholle tai kuiviin ilmasto-olosuhteisiin. Ei sisällä A-vitamiinia eikä aurinkosuojaa.

Alpha Hydroxy Cream 50ml: Yöllä A-vitamiinivoiteen kanssa käytettävä tehovoide, joka sisältää keskivahvan pitoisuuden AHA-happoja. Aurinkovaurioiselle ja sarveistuneelle iholle.

Alpha Hydroxy Gel 50ml: Yöllä A-vitamiinivoiteen kanssa käytettävä vahva AHA-happogeeli tukkeutuneelle iholle.

Hair&Scalp Tonic 125ml: Päänahan hoitoneste, joka ravitsee päänahkaa ja hiusjuurta sekä edistää tervettä hiustenkasvua.