Hoitovoiteet

Voiteita

Hoitovoiteet

Hoitovoiteet eri ihotyypeille

Jotta DR. BAUMANN-tuotteilla saavutettaisiin optimaali set tulokset, suositellaan liposomigeelin käyttöä ennen ihotyypin mukaista hoitovoidetta. DR. BAUMANNin hoito­voiteet sopivat sekä päivä- että yökäyttöön.

Herkän ihon SENSITIVE-linja

Koostumukseltaan pehmeät ja hyvin imeyty vät voiteet sisältävät jojobaöljyä, A-ja E-vitamiineja, D-pantenolia, ureaa ja maitohappoa. Ne kosteuttavat, tasoittavat, rauhoittavat ja suojaavat ihoa. SENSITIVE-linjan tuotekehittelyssä raaka-aineiden lukumäärä on minimoitu ja niiden sietoisuus maksimoitu.

 

Sensitive Super Light

Erittäin kevyt hoitovoide herkälle rasvaiselle iholle. Öljypitoisuus 17 %.

 

Sensitive for Oily and Normal Skin

Herkän normaalin ja rasvaisen ihon hoitovoide. Öljypitoisuus 25 %.

 

Sensitive for Normal and Dry Skin

Herkän normaalin ja kuivan ihon hoitovoide. Öljypitoisuus 41 %.

 

Sensitive for Couperose Skin

Couperosa-ihon hoitovoide sisältää SENSITIVE-lin jan perusvaikutusaineiden lisäksi hevoskastanjauutetta. Kosteuttaa, kiinteyttää, vahvistaa ja rauhoittaa punoit­tavaa couperosa-ihoa. Öljypitoisuus 41 %.

INTENSIVE-linja vaativalle iholle

INTENSIVE-linjan voiteet sisältävät mm. karitevoita, jojobaöljyä, D- pantenolia, A-, C-ja E-vitamiineja, jotka suojaavat ihoa ja ehkäisevät tehokkaasti ihon ennenaikaista vanhenemista.

 

Intensive for Normal and Mixed Skin

Normaalin ja sekaihon hoitovoide. Öljypitoisuus 23%.

 

Intensive for Dry Skin

Kuivan ihon hoitovoide. Öljypitoisuus 32 %.

Intensive for Very Dry Skin

Erittäin kuivan ja hilseilevän ihon hoitovoide. Sopii erinomaisesti myös kaulavoiteeksi. Suositellaan myös erikoisvoiteeksi pakkasella. Öljypitoisuus 47 %.

Super Cream – DR. BAUMANNin huipputuote

Tehohoitovoide, joka osoittaa, miten selkeä vaikutus bionomisella kosmetiikalla voi todella olla. Runsaasti vaikutusaineita sisältävä, mutta koostumuk seltaan kevyt voide sisältää mm. helokki-ja jojobaöljyjä, karitevoita, A-, C-ja E-vitamiineja, allantoiinia, lesitiiniä ja keramideja.

 

Kosteuttaa, suojaa, kirkastaa, tasoittaa ihoa ja lisää sen joustavuutta. Tulokset näkyvät ja tuntuvat. Super Cream sopii kaikille ihotyypeille yhdessä Liposome Multi Active-geelin kanssa. Todellinen tehohoitotuote Super Cure-liposomigeelin kans sa. Öljypitoisuus 28 %.

superi

Nuoren ihon MULTI VITAMIN linja

 

Multi Vitamin Complex

Nuoren kuivan ja normaalin ihon hoitoemulsio kosteuttaa, tasapainottaa talineritystä ja ehkäisee epä puhtauksien muodostumista. Sisältää A-, B3-, C-, E ja F-vitamiineja, beetakaroteenia, pantenolia, laven teliöljyä ja yrttiuutteita. Imeytyy hyvin eikä jätä ihon pinnalle rasvaista kiiltoa. Öljypitoisuus 15 %.

 

Multi Vitamin Fluid

Rasvaisen, epäpuhtaan ja sekaihon hoitoemulsio. Ke vyt geelimäinen emulsio sisältää Multi Vitamin Complexin tapaan ihon epäpuhtauksia ehkäiseviä ja talineritystä tasapainottavia vaikutusaineita. Alhaisen öljypitoisuuden ansiosta sopii nuorelle rasvaiselle ja sekaiholle sekä aikuiselle rasvoittuvalle iholle. Öljypitoisuus 6 %.