B-ACTIVE -sarja

b-active

B-ACTIVE -sarja

Sarja on suunniteltu erityisesti akneiholle. Tuotteet sisältävät Australian teepuuöljyä sen antiseptisten ominaisuuksien vuoksi sekä ihoa hellävaraisesti kuorivaa salisyylihappoa. Tuotteet eivät sovellu Aspiriini- eli asetyylisalisyylihappoallergisille.

Sebuprep 100ml: Kevyt, öljypohjainen esipuhdistusaine, joka liuottaa ylimääräistä rasvaa ihohuokosista ja estää finnien muodostumista. Teepuuöjy auttaa vähentämään tulehdusta.

Sebuwash 100ml: Kevyesti vaahtoava puhdistusgeeli, joka sisältää teepuuöljyä ja salisyylihappoa. Ei kuivata ihoa.

Sebutone 100ml: Keskivahva maitohappoa, salisyylihappoa ja teepuuöljyä sisältävä kasvovesi. Maitohappo madaltaa ihon happamuutta ja kosteuttaa ihoa. Pieni määrä alkoholia auttaa poistamaan iholta ylimääräistä rasvaa ja edesauttaa vitamiinien imeytymistä ihoon.

Sebugel A 30ml: Mieto A-vitamiinigeeli sisältäen teepuuöljyä ja kolostrumia, joka vahvistaa ihon immuniteettia. Erityisesti tulehtuneille aknealueille ensihoidoksi.

Sebumasque 50ml: Valkosavipohjainen naamio, joka imee ylimääräistä rasvaa iholta ja vähentää ihohuokosten tukkeutuneisuutta. Teepuuöljy, panthenol ja E-vitamiini rauhoittavat tulehtunutta ihoa.

Sebuspot Gel 10ml: Tehokas paikallisesti käytettävä geeli tulehtuneille ihoalueille ja märkäpäihin. Sisältää teepuuöljyn ja panthenolin lisäksi Acnacidol:ia ja B3-vitamiinia, jotka normalisoivat talirauhasen toimintaa ja kuivattavat märkäpäitä.