Skin EssentiA-linja

Skin EssentiA-linja

Environ-A-vitamiinihoitojen peruslinja, jonka voiteita valmistetaan viitenä A- ja C-vitamiinivahvuutena. Kaikki tuotteet sisältävät antioksidantteja, flavonoideja ja imeytymistä edesauttavia ainesosia ja Vita-Antioxidant AVST Moisturiser 3:sta ylöspäin myös kollageenin ja elastiinin tuotantoa edistäviä peptidejä.

Puolueeton sveitsiläinen vitamiini-instituutti on vahvistanut Vitamin STEP-UP SYSTEM-ihovitamiinien tehoaineet aktiivisiksi, toimiviksi, puhtaiksi ja pitoisuuden säilyttäväksi.

Environin Vitamin STEP-UP SYSTEM totuttaa ihon A-vitamiiniin jamuihin aktiiviaineisiin asteittain nousevia portaita pitkin. Ainutlaatuinen menetelmä lisää ihon kauneutta ja terveyttä turvallisesti mutta tehokkaasti.

A-vitamiinia retinyylipalmitaattina käytetään luonnollisena aurinkosuoja-aineena kaikissa Vita-Antioxidant AVST Moisturiser-tuotteissa. Sarja on suunniteltu käytettäväksi myös mesoterapia-/neulaushoidoissa. Suosittelemme käytettäväksi Environ RAD-aurinkosuoja-ainetta, jos iho altistetaan UV-säteilylle.

Säilöntäaineita ei ole lisätty Skin EssentiA-linjan valmistuksessa. Tuoteselosteen lopussa mainitut säilöntäaineet ovat sisältyneet joihinkin raaka-aineisiin, joiden käyttö on ollut välttämätöntä saavuttaaksemme iholle täyden hyödyn Skin EssentiA-tuotteista.

ANTIOXIDANT & PEPTIDE EYE GEL 15ml: Tieteellisesti kehitetty silmänympärysgeeli kosteuttaa ja hoitaa ohutta ihoa auttaen vähentämään ryppyjä. Sisältää Matrixyl-peptidiä ja runsaasti antioksidantteja. Ei sisällä aurinkosuojaa.

VITA-ANTIOXIDANT AVST MOISTURISER 1 50ml: Environ AVST-linjan aloitusvoide, joka sisältää matalan pitoisuuden A- ja C-vitamiinia. Vita-Antioxidant AVST Moisturiser 1 on suunniteltu A-vitamiinin käytön aloittaville ja herkälle iholle. Antioksidantit, mukaan lukien C- ja E-vitamiini, auttavat korjaamaan vapaiden radikaalien aiheuttamia vaurioita.

VITA-ANTIOXIDANT AVST MOISTURISER 2 50ml: Seuraava askel kohti keskivahvoja A- ja C-vitamiinipitoisuuksia.

VITA-ANTIOXIDANT AVST MOISTURISER 3 50ml: Sisältää melko korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia. Tuote on suunniteltu aurinkovaurioiselle ja pigmentoituneelle iholle. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST 1:een ja 2:een. Tuotteeseen on lisätty Matrixyl-nimistä peptidiä edistämään kollageeni- ja elastiinituotantoa.

VITA-ANTIOXIDANT AVST MOISTURISER 4 50ml: Sisältää korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia, auttaavähentämään näkyviä ikääntymisen merkkejä ihossa. Voidaan käyttää vasta, kun iho on tottunut AVST 1:een, 2:een ja 3:een. Tuotteeseen on lisätty Matrixyl:iä.

VITA-ANTIOXIDANT AVST MOISTURISER 5 50ml: Sisältää erittäin korkeat pitoisuudet A- ja C-vitamiinia sekä peptidejä. Tarkoitettu erityisesti henkilöille, joilla on valovaurioitunut iho ja jotka haluavat vielä parempia tuloksia käytettyään Environ AVST 1:ä, 2:a, 3:a ja 4:a. Voidaan käyttää yhdessä Environ Youth EssentiA C-Quence 3:n ja 4:n kanssa tai Intensive Retinol 1:n, 2:n ja 3:n kanssa vielä parempien tulosten saavuttamiseksi.

OIL FREE EYE MAKE-UP REMOVER 100ml: Öljytön ja hellävarainen silmämeikinpoistoneste poistaa vesiliukoisen meikin. Sopii erityisesti piilolinssien käyttäjille, herkille silmille ja silmänympärysiholle.

DUAL ACTION PRE-CLEANSING OIL 100ml: Lähinnä kasviöljyjä sisältävä esipuhdistusöljy, joka poistaa meikin ja auttaa syväpuhdistamaan ja kosteuttamaan ihoa.

MILD CLEANSING LOTION 200ml: Ylellinen ja kosteuttava puhdistusemulsio poistaa iholta epäpuhtaudet säilyttäen ihon luonnollisen kosteustasapainon.

BOTANICAL INFUSED MOISTURISING TONER 200ml: Kosteuttava kasvovesi auttaa tasapainottamaan ihon väriä ja pintaa ja valmistaa ihon vastaanottamaan hoitoaineet.

VITA-ANTIOXIDANT AVST GEL 50ml: Kosteuttava mieto A-vitamiinihoitogeeli herkälle, tukkeutuneelle tai reagoivalle iholle. Ei sisällä aurinkosuojaa.

HYDRATING CLAY MASQUE 50ml: Monitoiminaamio kosteuttaa, kuorii ja silottaa hellävaraisesti ihon pintaa jättäen ihon selvästi pehmeämmäksi ja kuulaammaksi.