Aurinko ja Solarium

Aurinko

Aurinko ja Solarium

Dr. Baumann aurinkotuotteissa on käytetty siedet­tävyydeltään erittäin hyviä valonsuoja-aineita, antioksidanttisia ihonsuojavitamiineja, pehmentäviä ja suojaavia kasviöljyjä ja kosteuttavia ainesosia. Dr. Baumann aurinkotuotteissa ei ole käytetty valonsuoja-aineena OMC:tä (octyl methoxy cinnamate), jota on yli 90 %:ssa aurinkotuotteista. OMC:n on uusimmissa tutkimuksissa todettu haittaavan solujen luonnollista toimintaa.

 

Sun Lotion Factor 12 / 20 / 30

Herkimmillekin ihoille sopiva auringonsuojaemulsio, jossa on kolminkertainen suojavaikutus. Emulsio sisältää antioksidanttisesti vaikuttavaa E-vitamiinia ja UV-säteitä heijastavia mineraaleja. Hoitaa ja kosteuttaa ihoa ja pidentää rusketuksen kestoa.

 

Sun Gel Factor 10 Free of Oil

Rasvaton aurinkogeeli suojaa ihoa UVA / UVB säteiltä, kosteuttaa ja antaa kauniin rusketuksen. Sopii myös erittäin herkälle ja aurinkoihottumaan taipuvalle iholle.

 

Solarium Liposome

Solariumkäyttöön tarkoitettu UVA-suojavoide sisältää liposomeja, jotka kuljettavat ihoon suojaavaa E vitamiinia ja betakaroteenia. Ehkäisee tehokkaasti UVA-säteiden haitallisia vaikutuksia. Hoitaa ihoa, sy ventää rusketusta ja pidentää sen kestoa. Tehostaa ruskettumista ja sopii myös aurinkosuojaksi ruskettuneelle iholle. Vaikutus tehokkaimmillaan puoli tuntia levityksen jälkeen.

 

Self Tanning Lotion

Itseruskettava emulsio antaa kauniin rusketuksen ilman auringon haittavaikutuksia. Sopii myös auringonoton jälkeen, jolloin emulsio rauhoittaa ihoa ja syventää rusketusta. Voidaan käyttää päivittäin joko sellaisenaan tai kosteusvoiteen jälkeen. Ennen emulsiota suositel laan Liposome Multi Active-geelin käyttöä. Tällöin emulsion sisältämien liposomien vaikutus tehostuu ja rusketuksesta tulee tasaisempi ja kestävämpi. Säännöllinen kuorinta lisää rusketuksen tasaisuutta.

 

After Sun Lotion

Rauhoittaa, virkistää ja kosteuttaa ihoa auringonoton ja solariumin jälkeen. Lievittää punoitusta ja ärsytystä, syventää rusketusta ja pidentää sen kestoa. Sisältää mm. antioksidanttisia ihonsuojavitamiineja, jotka ehkäise vät ihon ennenaikaista vanhenemista.